قطب های علمی و تحقیقاتی در کشور

ساخت وبلاگ
قطب های علمی و تحقیقاتی در کشور

ظرفیت علمی و دانشگاهی ما بسیار بالا رفته و این پتانسیل می تواند مراکز و قطب های مهم علمی را در کشور تشکیل دهد.   یادم می آید مطالعاتی داشتم در ارتباط با آمایش سرزمینی و مطالعاتی که قبل از انقلاب توسط مهندسین مشاور مطالعات منطقه ای و ناحیه ای خارجی (ظاهرا فرانسوی )صورت گرفته بود.دراستنتاج این مطالعات توصیه شده بود ایران به هشت منطقه بصورت بزرگ ناحیه تقسیم گردد..

  بزرگترین کاری که با این تقسیم بندی می توان دنبالش بود و انجام داد تخصص گرایی و استفاده از مزیت و موقعیت و فرصت های منطقه ای هست.. جلوی کانستریشن (تمرکز و رشد سرطانی پایتخت) را گرفت.

 در این سیاست گذاری منطقه ای واشتراک همجواری ها در مناطق ،لازم است قطب هایی تعریف کنیم.

     هم کشورهای پیشرفته دنیا و هم ایالت ها و مناطق و استانهای این کشورها در یک تقسیم بندی معقول و علمی برنامه ریزی شده هریک از مناطق را بعنوان قطب یک فعالیت و جایگاه سرزمینی تعریف کرده اند.    قبلا معروف شده بود دانشگاه شیراز قطب ریاضی و کامپیوتر در کشور باشد. این رویه را برای کارهای بزرگ تحقیقاتی لازم داریم .یک باز سازی و با افرینی در آموزش عالی شامل علوم پزشکی ،دانشگاههای دولتی و دانشگاه های ازاد و غیردولتی برای تجمیع و تخصص گرایی و قطبیت مورد نیاز است ..به نظر بنده عوض اینکه امکانات را پراکنده کنیم و هزاران مرکز تحقیقات ناقص داشته باشیم بهتر است مرکز تحقیقات قوی در مرزهای دانش باتیم های قوی و امکانات ازمایشگاهی عالی ایجاد کنیم. لازمه این کار تعریف قطب های رشته های مختلف علمی در مناطق و نواحی کشور داشته باشیم

دکترین اشتغال و تولید بنده...
ما را در سایت دکترین اشتغال و تولید بنده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akbarmohammadzade بازدید : 144 تاريخ : دوشنبه 15 خرداد 1396 ساعت: 7:18